Misteri Gunung Kembar

loading...

PulangKerja.com – Dino iki, (sebut wae  Sardot, Sodron lan Paimin) ameh munggah gunung kembar sing terkenal angker.bermodal nekat arek 3 mau munggah gunung karo ngowo perlengkapan kemah, nag pertengahan dalan. Sardot sing paleng elek dewe antara liane ketemu wong tuek gae klambi serba putih, jenggot putih lan rambut putih

“wahai pemuda, ojok sampek kowe lan konco.koncomu, ngidek kodok.kodok peliharaanku, nek sampek koen ngidek, jodohmu pasti elek”wangsite mbah mau amargo wedi, sardot langsung ngejar koncone, ambi ngos.ngosan sardot cerita kejadian mau teng kancane.”rek, ojok sampek ngidek kodok nag gunung iki, mengko onok kutukan jodoh.e awak dewe elek” “dot..dot.. ngunu ae dpercoyo, tahayul iku”sodron nimpali..

Gunung Kembar

loading...

sampek neng puncak gunung sardot seneng, soale ora ngidek kodok, tapi Sodron kara Paimin sering ngidek kodok. 10 taun sakwise, arek 3 mau reunian, acara buka bersama nag mall, Sardot, Sodron lan Paimin ngowo bojo.e masing.masing
“eleng 10 taun mbiyen nag gunung kembar nga rek? kedadian temen kan kutukan iku?, ndelok.en bojomu Dron mirip mpok norik, Min ndeloken bojomu mirip mpok atik, lah deloken bojoku, mirip luna maya, iki amarga aku ora ngidek kodok blas”jare sardot
“iyo..yo.. bener jare sardot yo dron, aku nyesel nga percoyo nag kowe Dot”Paimin nimpali amargo penasaran Sodron takon nag bojoe sardot “mbake, sampean kok purun teng kanca kulo sing mirip tukul niki? padahal sampean ayu mirip luna maya?”
“niku mas, kulo kenek kutuk teng gunung kembar amargo ngidek kodok”

#Sodron lan Paimin ngakak terus mencolot (lompat) teko mall sing tingkat 10 (sumber)

 

loading...
loading...

Add Comment